درباره ما

درباره ما

هدف ما صادرات موفق و سود آور است. با بهره‌گیری از تیمی مجرب و متخصص، ما به دنبال ارائه بهترین خدمات در زمینه صادرات کالاها و محصولات با کیفیت بالا هستیم. ما معتقدیم که با به‌کارگیری استراتژی‌های مدرن و بهره‌وری از بازارهای جهانی، می‌توانیم به موفقیت‌های بزرگی دست یابیم و منافع اقتصادی قابل‌توجهی برای مشتریان و شرکای تجاری خود فراهم کنیم. ما همواره در تلاشیم تا با ارتقائ استانداردهای کیفیت و ایجاد روابط پایدار و مطمئن با مشتریان، به اهداف خود دست یابیم.

در این راستا کشورهای هدف ما فدراسیون روسیه و کشورهای مشترک المنافع روسیه ، ترکیه ، امارات متحده عربی و سلطان نشین عمان می باشدو گروه کالاهای صادراتی ما اعم است از البسه زنانه و مردانه و بچه گانه ، چرم و کالاهای چرمی میوه خشک و محصولات شیمیایی و معدنی و صنایع دستی و همچنین سنگ وسرامیک و مصالح ساختمانی می باشد 

منطقه آزاد انزلی 

شهر بندری انزلی واقع در حاشیه دریای خزر، مهم‌ترین دروازه ارتباطی ایران با همسایگان شمالی و به خصوص روسیه است. موقعیت جغرافیایی این منطقه، باعث شده بندر انزلی به عنوان لنگرگاه شمالی کریدور شمال – جنوب، نقش قابل توجهی در انتقال و ترانزیت کالا میان کشورهای آسیای شرقی و اروپا داشته باشد.

از سوی دیگر، نزدیک بودن بندر انزلی به شهر رشت، به عنوان مرکز استان گیلان، در کنار اقلیم متعدل، آب و هوای چهار فصل و زیبایی‌های طبیعی و جغرافیایی این منطقه، باعث شده منطقه انزلی در میان مقاصد گردشگری مهم ایران نیز قرار گیرد. در راستای بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها، منطقه آزاد تجاری – صنعتی انزلی در سال ۱۳۸۴ با مساحت اولیه‌ای معادل تقریباً ۳۲۰۰ هکتار راه اندازی شد. محدوده این منطقه در سال ۱۳۹۳ اصلاح و وسعت آن به حدود ۸۶۰۹ هکتار افزایش یافت. تمرکز اصلی این منطقه بر توسعه صنعت حمل و نقل، تجارت و خدمات تجاری، گسترش صنعت گردشگری و همچنین صنایع فرآوری و کشاورزی و صنایع پاک است.

منطقه آزاد تجاری – صنعتی انزلی شامل دو محدوده جغرافیایی مجزاست. بخش شرقی که در مجاورت تالاب انزلی واقع شده، بیشتر شامل تأسیسات بندری و گمرکی، شهرک صنعتی و اراضی منابع طبیعی می‌شود و بخش غربی آن شامل زمین‌های زراعی (بیشتر صیفی‌کاری و باغات) و اماکن و تأسیسات توریستی و تفریحی است.

منطقه آزاد تجاری – صنعتی انزلی شامل ۲.۶۸ هکتار محدوده بندری مجهز به ۱۰ اسکله مکانیزه با ظرفیت مجموع ۵۰ هزار تن است. همچنین به زودی و با تأسیس بندر کاسپین به عنوان یک بندر نسل سوم، با ۲۲ پست اسکله و ظرفیتی بالغ بر ۱۱ میلیون تن، این منطقه قابلیت تبدیل شدن به قطب لجستیک در منطقه را، شامل بخش‌های انبارداری و توزیع کالا و همچنین توسعه و گسترش صنایع دریایی، دارد.